GROUP SPIRIT

opengym

Gaat Personal Training voor jou iets te ver? Probeer dan onze Group Spirit een keer uit. Met deze training sport je in een kleine groep met maximaal 8 personen. Ook al ben je met meerdere, de trainer stemt de trainingen af op jouw persoon zodat kracht en/of conditie verschil geen issue is.

Trainen in groepsverband is leuk en motiverend. Je wordt gemotiveerd en sleept elkaar erdoorheen, opgeven is geen optie.

OPEN AIR 

18342053_780475725454405_8202576623933832744_n

Sporten in de frisse buitenlucht! Deze training richt zich voornamelijk op het verbeteren van de conditie en het uithoudingsvermogen, al komen de nodige core- en krachttrainingen ook aan bod. Onze Open Air/Bootcamp is geschikt voor de beginnende tot de gevorderde sporter. Ideaal ook als je je wilt voorbereiden op die survivalrun zoals bijvoorbeeld mudmasters.

We trainen voornamelijk in onze mooie omgeving in Wijk bij Duurstede. Kom dus lekker samen met ons buiten trainen in een groep sportieve mensen.

POWERYOGA

Young happy attractive woman practicing yoga, standing in Extended Side Angle exercise, Utthita parsvakonasana pose, working out, wearing sportswear, blue jumpsuit, indoor full length, white studio

Power Yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij zowel lichaam als geest versterkt worden. Power Yoga kenmerkt zich door het achter elkaar uitvoeren van een serie asana’s (yoga houdingen). Hierdoor ontstaat er een ‘flow’ van bewegingen. Dit gaat samen met een diepe ademhaling, de Ujjayi ademhaling. De vloeiende bewegingen, in combinatie met de gecontroleerde ademhaling activeren de energiestromen in je lichaam. ‘Power’ staat hier voor de betekenis van energie.

Door regelmatig aan Power Yoga te doen zullen er al snel diverse verbeteringen optreden. Zo wordt je lichaam leniger en krachtiger, verbetert je lichaamshouding, krijg je meer energie, reinigt je lichaam zich en heb je meer innerlijke rust.

De yogamatjes zijn in de lifestyle studio aanwezig.

HATHA YOGA

Young women yoga indoors keep calm and meditates while practicing yoga to explore the Inner Peace. Yoga and meditation have good benefits for health. Photo concept for Yoga Sport and Healthy lifestyle

Hatha Yoga is de meest ouderwetse yogastijl en de basis waaruit de andere yogastijlen zijn voortgekomen. Oorspronkelijk werd het enkel beoefend door monniken die dagelijks aan het mediteren waren en milde lichamelijke oefening nodig hadden om het lichaam gezond te houden. De klasieke Hatha yoga asanas zijn ontwikkeld met als doel de interne organen te stimuleren. Over de jaren heen werd Hatha Yoga steeds meer populair en werden er moderne yoga poses ontwikkeld. Deze moderne houdingen werken meer op het externe lichaam, zoals de spieren, met als doel sterk en fit te worden. Hatha Yoga word gekarakteriseerd door de beoefening van asanas die stabiel en comfortabel zijn voor een bepaalde duur.

Voor wie is Hatha Yoga?

In het Westen is hatha-yoga vooral een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Daarnaast wordt aan de technieken ook een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. Het doel van hatha-yoga is in het Westen is daarom vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden.

Reviews van mijn klanten

Aarzel je nog? Laat je overtuigen door de ervaringen van mijn klanten.

 • (Marije sport al bijna 2 jaar elke week met Nomi in haar eigen achtertuin)

  “Nomi komt met mij sporten als mijn zoons op school zitten en mijn dochter haar middagslaapje doet. Met de babyfoon op de buitentafel laat Nomi mij rennen door de brandgang, springen op de loungebank, zwaaien met gewichten en optrekken aan de ringen… in mijn eigen achtertuin. Geen oppas, geen tijdverlies, maximaal knallen en het is HEERLIJK! Het lekkerst is als ze haar stootkussen meeneemt en ik haar omver mag schoppen”

  “Nomi, ik vind je een topper en ik hoop nog lang met jou te mogen trainen”.

 • (Sören heeft 2 jaar personal training gehad en nu de overstap gemaakt naar Result Unlimited)

  De trainingen bij Nomi zijn nooit hetzelfde. Altijd anders maar wel altijd pittig en dat maakt het superleuk.

  Je verlaat dan ook nooit de sportschool met de gedachten dat je niks hebt gedaan. Maar dat is wat mij altijd weer motiveert om op woensdag een uur lang door Nomi getraind te worden. Ze heeft ook altijd alleen maar aandacht voor jou en verder voor niemand anders. Kortom de trainingen zijn gewoon leuk en geweldig om te doen.

  Soren Verbeek
 • (Linda sport al vanaf mei 2016 bij YouNomi in Small group verband met 3 vriendinnen)

  Super blij met de trainingen! Nomi is een energie brenger, zij coached je vanuit je eigen potentie, luistert, enerveert, neemt bezwaren weg en heeft met haar Anne en teamlid Rick een lifestylestudio-droom verwezenlijkt waar je graag naartoe gaat om je sportieve doelen (groot of klein) om te zetten in persoonlijke prestaties.

  Ik ben fan en kan alleen maar zeggen, gun jezelf die gratis proefles en je weet weer waarom het fijn is om te sporten.

  Linda Veenendaal
 • Ik train nu vanaf februari 2015 bij Nomi en ik vind het prettig dat ze veel aandacht heeft voor mij. Ze let continue op mijn techniek en houding. Daarnaast zijn de trainingen goed qua intensiteit en als ik een ‘slechte’ dag heb dan past ze de training aan.

  marije van dam younomi lifestyle coaching
  Marije van Dam
 • De keuze voor Nomi van Os bleek een schot in de roos. Ik kende haar niet, maar in de weken die na de start volgde bleek zij in staat om mijn verkeerde houding in beeld te brengen en daar een goede training naast te leggen. Zij legt de lat hoog, maar door haar manier van aanpak, haar benadering en haar manier met het omgaan met haar cliënt weet zij de maximale prestatie er uit te halen. Hoewel zij nog vrij jong is, mag ik haar rekenen tot een zeer professionele en gedreven coach. Zij geeft op een breed gedragen terrein personal training, voedingsleer en heeft professionele kennis.

  evert van sprakelaar
  Evert van Sprakelaar