Groepstrainingen

GROUP SPIRIT

Gaat Personal Training voor jou iets te ver? Probeer dan onze Group Spirit een keer uit. Met deze training sport je in een kleine groep met maximaal 8 personen. Ook al ben je met meerdere, de trainer stemt de trainingen af op jouw persoon zodat kracht en/of conditie verschil geen issue is.

Trainen in groepsverband is leuk en motiverend. Je wordt gemotiveerd en sleept elkaar erdoorheen, opgeven is geen optie.

BOOTCAMP

Sporten in de frisse buitenlucht! Deze training richt zich voornamelijk op het verbeteren van de conditie en het uithoudingsvermogen, al komen de nodige core- en krachttrainingen ook aan bod. Onze Open Air/Bootcamp is geschikt voor de beginnende tot de gevorderde sporter. 

We trainen voornamelijk in onze mooie omgeving in Wijk bij Duurstede. Kom dus lekker samen met ons buiten trainen in een groep sportieve mensen.

BOXING 45

Bij Boxing 45 wordt er gebruik gemaakt van bags, pads en de kickfun standaard. Je kan je hierop naar hartelust uitleven met diverse stoot- en traptechnieken, die je krijgt uitgelegd. Een leuke manier om groepsgewijs je techniek, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. 

Reviews van mijn klanten

Aarzel je nog? Laat je overtuigen door de ervaringen van mijn klanten.

 • (Marije sport al bijna 2 jaar elke week met Nomi in haar eigen achtertuin)

  “Nomi komt met mij sporten als mijn zoons op school zitten en mijn dochter haar middagslaapje doet. Met de babyfoon op de buitentafel laat Nomi mij rennen door de brandgang, springen op de loungebank, zwaaien met gewichten en optrekken aan de ringen… in mijn eigen achtertuin. Geen oppas, geen tijdverlies, maximaal knallen en het is HEERLIJK! Het lekkerst is als ze haar stootkussen meeneemt en ik haar omver mag schoppen”

  “Nomi, ik vind je een topper en ik hoop nog lang met jou te mogen trainen”.

 • (Sören heeft 2 jaar personal training gehad en nu de overstap gemaakt naar Result Unlimited)

  De trainingen bij Nomi zijn nooit hetzelfde. Altijd anders maar wel altijd pittig en dat maakt het superleuk.

  Je verlaat dan ook nooit de sportschool met de gedachten dat je niks hebt gedaan. Maar dat is wat mij altijd weer motiveert om op woensdag een uur lang door Nomi getraind te worden. Ze heeft ook altijd alleen maar aandacht voor jou en verder voor niemand anders. Kortom de trainingen zijn gewoon leuk en geweldig om te doen.

  Soren Verbeek
 • (Linda sport al vanaf mei 2016 bij YouNomi in Small group verband met 3 vriendinnen)

  Super blij met de trainingen! Nomi is een energie brenger, zij coached je vanuit je eigen potentie, luistert, enerveert, neemt bezwaren weg en heeft met haar Anne en teamlid Rick een lifestylestudio-droom verwezenlijkt waar je graag naartoe gaat om je sportieve doelen (groot of klein) om te zetten in persoonlijke prestaties.

  Ik ben fan en kan alleen maar zeggen, gun jezelf die gratis proefles en je weet weer waarom het fijn is om te sporten.

  Linda Veenendaal
 • De keuze voor Nomi van Os bleek een schot in de roos. Ik kende haar niet, maar in de weken die na de start volgde bleek zij in staat om mijn verkeerde houding in beeld te brengen en daar een goede training naast te leggen. Zij legt de lat hoog, maar door haar manier van aanpak, haar benadering en haar manier met het omgaan met haar cliënt weet zij de maximale prestatie er uit te halen. Hoewel zij nog vrij jong is, mag ik haar rekenen tot een zeer professionele en gedreven coach. Zij geeft op een breed gedragen terrein personal training, voedingsleer en heeft professionele kennis.

  evert van sprakelaar
  Evert van Sprakelaar